Bitcoin

adBTC Review – Ontdek een winstgevende manier om gratis Bitcoins te verdienen

Ontdek een gedetailleerd overzicht van adBTC, Hoe werkt adBTC? adbtc terugtrekking, adBTC verdienen, adBTC inloggen en meer.

Er zijn bepaalde platformen die zeker het voortouw nemen onder de vele varianten voor het verdienen van cryptocurrencies zonder investeringen. Wat is er makkelijker dan het verdienen van Bitcoins voor het uitvoeren van elementaire taken?

Vandaag zullen we het AdBTC-platform overwegen, een van de trending portals voor gratis verdiensten in de vorm van cryptocurrencies. Maar hoe ziet het eruit? en is het mogelijk om er echt geld aan te verdienen?

In dit artikel zullen we aan het einde van onze analyse de antwoorden op deze vraag bekijken en kijken naar de algemene aspecten ervan. Laten we nu in deze AdBTC-evaluatie in detail treden,

Wat is AdBTC?

AdBTC is een gratis crypto-verdienplatform op basis van Pay-Per-Click (PPC), dat cryptocurrency betaalt aan gebruikers voor het bekijken van advertenties op de site. In tegenstelling tot andere gelijkaardige projecten, waar sites verdienen aan reclame, betaalt AdBTC de gebruikers voor het bezoeken van de sites van adverteerders. U hoeft alleen maar te klikken op de gesponsorde links en dan wordt uw saldo aangevuld.

De AdBTC-website ondersteunt 2 talen: Russisch en Engels, het stelt gebruikers ook in staat om niet alleen geld te verdienen door het bekijken van advertenties, maar ook om hun projecten op de site te adverteren. Het platform werd opgericht in het jaar 2017 en is gevestigd in Rusland.

AdBTC it Legit of Scam?

AdBTC is een legaal project dat u toelaat om cryptocurrency te winnen tegen lage tarieven zonder investeringen door het uitvoeren van eenvoudige stappen of het adverteren van uw activa.

De dienst is er sinds de lancering in geslaagd om meer dan 63.000 gebruikers van over de hele wereld aan te trekken. Het is ook vermeldenswaard dat dit een van de weinige cryptocurrency verdienende platforms Bitcoin Investor is, die tijdens zijn activiteiten geen twijfel doet rijzen over de wettelijkheid ervan.

Hoe kan ik me inschrijven op AdBTC?

Stap 1:
Bezoek de homepage van AdBTC en selecteer vervolgens „SIGN UP“ om een nieuwe account aan te maken.

Stap 2:
Voer uw e-mailadres en Bitcoin-adres in en kies een sterk wachtwoord.

Stap 3:
Vink de optie „Ik ben geen robot“ aan, en klik dan op „Registreren“.

Stap 4:
Om uw e-mailadres te verifiëren, klikt u op de knop „Bevestigen“ en u krijgt een e-mail met een bevestigingscode.

Stap 5:
Voer nu de code in het volgende venster in. Om de registratie af te ronden klikt u op „Bevestigen“.

Hoe geld te verdienen op AdBTC

U kunt Satoshi verdienen op AdBTC direct na het aanmaken van uw persoonlijke account. Ga naar het „Verdien“ blok in het hoofdvenster. Klik vervolgens op de knop ‚START VERWERKEN BTC‘.

Tenslotte los je captcha op en klik je op de knop ‚Starten‘ of ‚Bekijken‘. Er verschijnt een advertentie in een nieuw venster. De timer wordt echter in het bronvenster weergegeven en de beloning wordt na afloop van de timer aan uw account toegevoegd.

De AdBTC-dienst biedt gebruikers drie manieren om geld te verdienen:

Surfsites: De gemiddelde tijd die wordt besteed aan het bekijken van een site in dit blok is 15 seconden, de betaling is klein – ongeveer 5-10 satoshi.
Surfen in het Active Window: De gemiddelde tijd die wordt besteed aan het bekijken van een site in dit blok varieert van 45 tot 60 seconden, maar op hetzelfde moment komt de betaling voor het klikken op de link overeen – hier kunt u verdienen van 20 tot 100 satoshi.
Autosurfen: Als u naar „Autosurfen“ gaat, dan worden hier alle advertenties op één tabblad verzameld. Er is geen andere actie nodig dan het openhouden van de tab. De kijktijd is 15-60 seconden. Deze optie is de eenvoudigste, maar ook de minst winstgevende.

AdBTC-advertenties

AdBTC-advertentieservice geeft u de mogelijkheid om uw eigen projecten op de site te adverteren of zelfs uw doorverwijslink om het passieve inkomen te verhogen. De prijzen voor reclame zijn vrij betaalbaar. Alle reclameparameters worden geconfigureerd in uw account via het blok „Adverteerders“.

Er zijn 3 manieren om te adverteren op de dienst in het geval van het bekijken van advertenties:

Surfen op sites: De prijs begint bij 10 Satoshi per klik met een minimum bezoekduur van 15 seconden.
Surfen in het actieve venster: De prijs begint bij 14 Satoshi per klik met een minimum bezoekduur van 10 seconden.
Autosurfen: De prijs begint bij 6 Satoshi per klik met een minimum bezoekduur van 15 seconden.

AdBTC Terugtrekking

Alle terugtrekkingsoperaties van AdBTC worden zonder commissie uitgevoerd. Om geld op te nemen, gaat u naar de sectie „Opname“ en selecteert u een van de voorgestelde opties.

Geld opnemen met AdBTC kan in drie richtingen:

Naar de FaucetHub portemonnee – Het minimale opnamebedrag is 5000 Satoshi.
Op Bitcoin-adressen- Het minimale opnamebedrag is 35.000 Satoshi.
Overboeking naar het reclamesaldo- Zonder beperkingen.
De site geeft aan dat de opname tot 3 werkdagen kan duren, maar meestal duurt het niet meer dan 24 uur.

AdBTC Voor- en nadelen

Voordelen

  • Snelle terugtrekking van middelen
  • Verwijzingsprogramma
  • Verdienmogelijkheden zijn zeer eenvoudig
  • Eenvoudig registratieproces
  • Openstaande statistieken

Nadelen

  • Beperkte betalingsmogelijkheden beschikbaar
  • Minimumbedrag voor opname
  • Lage beloningen
  • beperkt aantal taken per dag
  • Beperkte manieren om ondersteuning te krijgen

Conclusie

AdBTC is waarschijnlijk een van de beste en meest toegankelijke sites om gemakkelijk geld te verdienen. De intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface maakt het mogelijk om dagelijks cryptocurrency te verdienen voor zowel beginners als ervaren gebruikers op een zeer eenvoudige manier.

AdBTC is een platform dat u betaalt in Bitcoins voor surfsites en advertenties. Het heeft echter ook enkele verdiensten en beperkingen. Een van de verdiensten is dat het niet moeilijk is om beloningen te verdienen. De beperking is dat ze je niet echt veel betalen.

Maar als u graag in Bitcoins verdient, kan het een fatsoenlijke en geweldige site zijn om mee te doen, omdat de mogelijkheden om te verdienen vrij eenvoudig en niet gecompliceerd zijn.