Crypto

ALTCOINS ER OM Å SE EN “CAPITAL ROTATION” EVENT SOM BITCOIN RALLY HEATS UP

  • Altcoins henger foreløpig langt bak Bitcoin, som er i ferd med å vise markedene hvorfor det er konge
  • Referansemålet for kryptovalutaens rally har gitt motvind for andre altcoins, men de har ennå ikke nådd paritet med det momentum som BTC ser for øyeblikket.
  • En handelsmann snakket om dette i en nylig tweet, og forklarte at han nå ser på at det skal være en kapitalrotasjonshendelse ut av Bitcoin og inn i altcoins
  • Han bemerker at det allerede er tegn på at dette skjer, inkludert en kraftig nedgang sett av Bitcoin over natten og gir vei for et Ethereum-rally.

Bitcoin har tatt ledelsen over hele markedet i dag, med kryptovalutaprisen som gikk over $ 20.000 i går og fikk parabolske gevinster i dag mens altcoins stort sett stagnerer.

Hvor det trender på sikt, vil utvilsomt i stor grad avhenge av om det kan opprettholde sin nåværende styrke eller ikke, da enhver “avblåsningstopp” kan vise seg å være alvorlig for sin prisaksjon.

En næringsdrivende mener at kryptokurrencyens kortsiktige trend vil styre den for altcoins, og bemerker at et prisfall fra BTC faktisk kan være fordelaktig for altcoins.

BITCOIN RALLY SUGER SURGEN UT AV RUMET

I skrivende stund handler Bitcoin opp over 8% til den nåværende prisen på $ 23,150. Dette markerer en massiv økning fra de nylige nedturene på $ 17.600 for bare noen få dager siden.

Salgspresset sett på $ 20.000 var betydelig, men det rene bruddet over tillot BTC å gå inn i det som ser ut til å være prisoppdagelsesmodus.

Altcoins har stagnert for det meste og ser gevinster som er godt under de som settes av referansekrypto.

ALTCOINS KAN SNART SE ET FLOM AV KAPITAL

En næringsdrivende forklarte i en nylig tweet at altcoins sannsynligvis vil se en massiv kapitalflom snart investorer roterer ut av Bitcoin.

Han pekte på Ethereums 8% bølge sett i tiden rett etter at Bitcoin nådde en topp på 23700 dollar, og sa:

“ETH pumpet nettopp 8% som BTC dumpet. Stor for alts. Kapitalrotasjon.”

Hvis denne trenden vedvarer, kan Bitcoin-prisfall faktisk bli katalysatorer for altcoins på kort sikt.