Bitcoin

Bitcoin Breaks All-time High op Multiple Exchange

Bitcoin brak gisteren op drie beurzen zijn recordhoogte…

Kraken, BitStamp, en Binance zagen allemaal records die sinds december 2017 hebben gestaan tuimelen.
Vier uitwisselingen blijven bestaan totdat iedereen overtuigd is

Het is drie jaar geleden dat Bitcoin na zijn epische stierenrennen de top bereikte, maar nu heeft het eindelijk zijn hoge waarde doorbroken. Gisteren, om 15.00 uur UTC, stak Bitcoin voor het eerst sinds december 2017 de $19.660-barrière op Kraken over, waarmee een nieuw tijdperk in de geschiedenis van Bitcoin werd ingeluid. Terwijl de festiviteiten begonnen op crypto Twitter bij het nieuws van het evenement, hielden sommigen de champagne op ijs totdat alle uitwisselingen, die zeker niet ver weg kunnen zijn, werden doorgegeven.

Three Down, Four To Go

Het was misschien gepast dat Bitcoin dit jaar van alle jaren zou kiezen om het soort goed nieuws te bieden waar de gemeenschap al sinds 2017 op wacht. Na vorige week dicht te zijn gekomen voor het dumpen van meer dan $3.000, herstelde Bitcoin zich en haalde het gisteren eindelijk over de streep bij drie beurzen, met als hoogtepunt Kraken, BitStamp en Binance.

Kraken viel als eerste toen Bitcoin van $18.369 naar $19.825 reed, terwijl BitStamp en Binance kort daarna vielen:

Dit laat vier belangrijke uitwisselingen over om te gaan:

Muntenbasis – $19.891.
Bitfinex – $19.981
Tweelingen – $19.999
Bitmex – 20.093 dollar

Niet alleen brak Bitcoin zijn all-time high, het rondde ook de maand af met de hoogste maandelijkse sluiting ooit, waardoor het de grootste maandelijkse kaars voor anderhalf jaar inleverde:

Crypto Twitter kan niet beslissen over Bitcoin High Point

Crypto Twitter was verenigd in vreugde op het grote evenement, hoewel sommige weigerden te vieren totdat er 20.000 dollar unaniem was gekruist:

Het scenario is vergelijkbaar met oudejaarsavond, wanneer het eigenlijke evenement op gespreide tijden over de hele wereld voorbij gaat. Het feit dat de gemeenschap het niet eens kon worden over de vraag op welk moment het juist was om het te vieren, vat het heel netjes samen!

Waar Bitcoin vandaan komt weet natuurlijk niemand, maar na drie lange, pijnlijke jaren heeft Bitcoin eindelijk de beschuldigingen dat 2017 eenmalig is, laten varen.

Bitcoin is terug, baby.