Bitcoin

Gemini Main-net Ny uppgradering, kedjan av kedjan kommer – Gemini2.0

2020 är det „första året för offentlig kedjetävling“. Som en teknik som kan „förnya“ många branscher har den uppgång som utlöses av blockchain framgångsrikt lockat ett stort antal kraftfulla företag och team att gå med i blockchain-lägret, och blockchain-projekt har dykt upp i olika länder.

Med tiden går blockchainindustrin snabbt och den offentliga kedjan är den underliggande infrastrukturen för hela blockchainindustrin. Vissa insiders från industrin sa att den offentliga kedjan är som grunden för en byggnad, om det inte finns någon offentlig kedja i bottenstödet, är blockkedjans applikation som ett slott i luften.

På denna marknad med hundratals kedjor kommer bara ett fåtal offentliga kedjor att vinna. Detta innebär att de kommer att ha en bit kaka på blockchain-marknaden och ha ett anhörigt inflytande inom detta område.

Tvillingarna, som ledare för den nya finansiella eran, var avsedda att vara extraordinära från början.

Hur bra är Gemini1.0?

Tvillingarna är ett hörnstenens operativsystem, som grundades av Hal Finneys anhängare spontant. Det tog 6 år att utvecklas. Tvillingarna är inte en offentlig kedja i traditionell mening, utan en flerdimensionell teknikaggregering av fjärde generationens blockchain-teknikgrupp med blockchain som bottenlager och kombinerar 5g, AI, bigdata, Bitcoin Revolution och andra tekniker. Dessutom representerar Gemini också en ekologisk arkitektur och ett finansiellt teknologikoncept, representerar de anonyma som bygger ett förtroendesamhälle och representerar en ideal form av förtroendesamhälle.

De stora prestationerna som skapats av Gemini 1.0 har berömts av världen. Den helt nya teknikarkitekturen, det dubbla myntvärdesystemet och den utmärkta ekologiska arkitekturen är alla de grundläggande elementen för Gemini att stå på toppen av branschen.

Och som Gemini-interna mynt, CGC & LGC, är värdet på de två mynten relativt oberoende och har ett eget prissystem. Enligt Gemins omvandlingstornalgoritm kommer priserna på de två valutorna gradvis att stiga med den kontinuerliga autonomin i samhället, vilket kommer att främja de tvåvägsfördelarna med Gemini-gemenskapen.

För det första kommer prisuppgången på mynt att göra att medlemmarna i samhället som deltar i utvecklingen av Gemini får mer höga vinster. På grund av det stigande priset kommer det samtidigt att främja fler samhällen att delta i utvecklingen och konstruktionen av Gemini, för att påskynda förverkligandet av samhällets autonomi.

För det andra, med stigande myntpris och accelererande utbytesvolym, vill de flesta få högre vinster

Ju högre efterfrågan på den gemensamma noden på den övre noden, vilket kommer att påskynda Gemini-driftssituationen, och fler och fler människor vill starta attacker på högre nivåer för att få Gemini att utvecklas snabbare och bättre.

Projekt med högt värde och hög potential kommer naturligtvis att uppmärksamma samhället. Hittills har priserna på Gemins dubbelmynt CGC och LGC mer än fördubblats jämfört med det ursprungliga priset. Olika stora medier rapporterade att fler och fler samhällen har gått med i Geminis verksamhet och utveckling, vilket bidragit till utvecklingen och utformningen av Gemini och påskyndat förverkligandet av samhällets autonomi. Gemini, den nya eraens älskade, har en ljus framtid.

För att bättre utvidga ekosystemet och innehålla allt i världen med en bättre arkitektur, är vi på väg att inleda en större uppgradering innan vi går in i Gemini 2.0 – huvudnätuppgraderingen.